Nedjelja, 20 Studeni 2022 10:05

Dvojica vozača vozila pod utjecajem alkohola a treći s 1,80 promila izazvao i prometnu nesreću

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

Obojica spremljena u policiju i protiv njih slijedi prekršajni nalog   -

U nedjelju 20. studenoga 2022. oko 1.30 sati u mjestu Ćosinac, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,44 promila upravljao 18-godišnjak

Nešto kasnije, oko 2.50 sati u Požegi u Osječkoj ulici u prometu je zatečen osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 42-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,68 promila.

Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Protiv 70-godišnjaka slijedi prekršajni nalog  -

U subotu 19. studenoga 2022. oko 23.15 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, 70-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,80 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, s kolnog ulaza se uključivao u promet vožnjom unazad, a da nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom te je zadnjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 79-godišnjak. Protiv 70-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.