Banner 750x94 sajam ant

Untitled 1

Banner 750x94 advent pleter

advent plet

Breadcrumbs

Nedjelja, 25 Rujan 2022 09:20

24-godišnjak s 2,27 alkohola pravio nered, a pijani 58-godišnjak vozio teretni automobil, obojica uhićeni

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Protiv 24-godišnjaka slijedi optužni prijedlog -

U subotu 24. rujna 2022. oko 23.30 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, 24-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,27 promila narušavao javni red i mir. Budući da je postojala opasnost da će  nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Protiv 58-godišnjaka slijedi optužni prijedlog  -

U subotu 24. rujna 2022. oko 20.05 sati u Požegi na raskrižju ulica Hrvatskih branitelja, Mlinska i Jurja Križanića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili teretni automobil marke „Mercedes“, bez registarskih oznaka, a kojim je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) upravljao 58-godišnjak koji je prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio identitet. 58-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.