Banner 750x94 sajam ant

Untitled 1

Banner 750x94 advent pleter

advent plet

Breadcrumbs

Ponedjeljak, 05 Rujan 2022 10:42

Provalnik otuđio dvije motorne pile, verbalni i tjelesni napad, te privedeni alkoholizirani ljubitelj glasne glazbe

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Nepoznati počinitelj provalio u kuću -

U razdoblju 3./4. rujna 2022. u mjestu Antunovac u Ulici Mala ulica, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću i otuđio dvije motorne pile. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Narušavali javni red i mir -

U petak 2. rujna 2022. oko 19.15 sati u mjestu Badljevina, 62-godišnjak je verbalno i tjelesno napao 59-godišnjakinju, a koja je držala psa bez nadzora. Protiv 62-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok će 59-godišnjakinji biti uručen prekršajni nalog također zbog počinjenog prekršaja iz navedenog Zakona.

U nedjelju, 4. rujna 2022. oko 22. 30 u Požegi u Ulici Slavka Kolara, 34-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,20 promila puštao glazbu na bluetooth zvučnik te vikao i galamio. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio njegov identitet i on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.