Breadcrumbs

Subota, 03 Rujan 2022 08:40

Pod utjecajem alkohola dvojica vozača skrivili prometne nesreće s drugim automobilom i kućom

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

U dvije prometne nesreće vozači su bili pod utjecajem alkohola od 1,81 i 2,21 promila -

U petak 2. rujna 2022. oko 18.30 sati u Požegi na raskrižju ulica Primorska i Antuna Mihanovića, 47-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,81 promil upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja nije se kretao sredinom obilježene prometne trake je je prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio zaustavljenog osobnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 81-godišnjak.  

Protiv 47-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 20.55 sati u Požegi u Ulici sv. Josipa, 52-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,21 promil upravljao osobnim automobilom marke „Seat“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao obilježenom prometnom trakom uz desni rub kolnika već je vozilom prešao na suprotnu stranu i bočnim dijelom vozila udario u obiteljsku kuću u vlasništvu 65-godišnjaka. Nakon udara 52-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom, u mjestu Rajsavac, u Pleternici u Ulici Bana Josipa Jelačića i u Požegi u Njemačkoj ulici.