Banner 750x94 sajam ant

Untitled 1

Banner 750x94 advent pleter

advent plet

Breadcrumbs

Ponedjeljak, 29 Kolovoz 2022 10:18

Ovog vikenda u akciji policije prikupljeno 82 prekršaja a "najbolji 27-godišnji vozač" zaradio 10 tisuća kuna kazne

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Rezultati pojačanih mjera u prometu -

Kako je bilo najavljeno i protekli vikend s ciljem osiguranja povoljnog stanja sigurnosti cestovnog prometa provedene su mjere pojačanog nadzora prometa, posebice usmjerene na tzv. 'četiri glavne ubojice u prometu' (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel) kao i na recidiviste, odnosno višestruke počinitelje prometnih prekršaja.

Tijekom provođenja aktivnosti na području PU požeško-slavonske utvrđena su ukupno 82 prekršaja, od čega ističemo devet prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 18 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i 32 prekršaja nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja.

Najveća novčana kazna predviđena je za prekršaj koji se dogodio u subotu 27. kolovoza 2022. oko 0.45 sati u Pakracu u Ulici Matice Hrvatske  gdje su policijski službenici prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2,22 promila upravljao 27-godišnjak.

Vozaču je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 10.000,00 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.