Četvrtak, 30 Svibanj 2013 11:34

Bijeg s mjesta prometne nesreće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

U utorak, 28. svibnja 2013. godine, oko 21.10 sati u Kaptolu u ulici Veličkoj nepoznati vozač, nepoznatim vozilom prilikom mimoilaženja prešao je na suprotnu stranu i oštetio osobni automobil „VW passat“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnji vozač. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se oko 13.55 sati u Požegi u ulici Primorskoj kada je teretno vozilo udarilo u parkirani osobni automobil.

Ugrožavanje javnog prometa

U utorak, 28. svibnja 2013. godine, oko 23 sata u mjestu Ruševo prilikom nadzora prometa policijski službenici su zaustavili osobni automobil „fiat punto“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnji vozača i kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,32 g/kg. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 47-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog.