Nedjelja, 29 Svibanj 2022 08:50

Upravljao "Zetorom" uz alkohol i bez vozačke pa uhićen a 21-godišnjakinja "Fiata" uz alkohol pa dobila "smještaj" u policiji

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

Dogodila su se dva ugrožavanja prometa -

U nedjelju 29. svibnja 2022. oko 1.10 sati u Kutjevu, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili traktor marke „Zetor“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 1.32 promila upravljao 44-godišnjak. Utvrđeno da je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje i da je višestruki počinitelj prometnih prekršaja.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


U nedjelju 29. svibnja 2022. oko 2.25 sati u Pakracu, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Fiat“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je kao mladi vozač i pod utjecajem alkohola od 0.92 promila upravljala 21-godišnjakinja.
Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 21-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi prekršajni  nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.