Subota, 14 Svibanj 2022 08:26

Dogodile su se četiri prometne nesreće a 29-godišnjak upravljao mopedom bez dozvole pa uhićen a moped oduzet

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđena 16-godišnjakinja -

U petak 13. svibnja 2022. oko 13 sati u Požegi u Osječkoj ulici, nepoznati vozač koji je upravljao bijelim kombijem, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se približavao sigurnom brzinom te je prednjim dijelom vozila udario u 16-godišnjakinju koja je već stupila na pješački prijelaz. U prometnoj nesreći pješakinja je lakše ozlijeđena, a policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.
Dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom u Vidovcima u Ulici Stjepana Radića i u Požegi u Ulicama Ante Starčevića i Hrvatskih branitelja.  

29-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, a također mu je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao -

U petak 13. svibnja 2022. oko 11 sati u mjestu Frkljevci, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili moped marke „Explorer“, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 29-godišnjak, koji kod sebe nije imao osobnu iskaznici niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio identitet, također je utvrđeno da  je višestruki počinitelj prometnih prekršaja. 29-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, a također mu je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao.