Petak, 17 Svibanj 2013 12:43

Rumunji pljačkali po Slavoniji

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad sedam državljana Rumunjske utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je  pet  rumunjskih državljanki starosti 24, 26, 32, 37 i 43 godine dana 14. svibnja 2013. godine u poslijepodnevnim satima, u mjestu Kusonje, Trg Ante Starčevića, iskoristilo nepažnju 79-godišnje vlasnice te iz obiteljske kuće otuđile manji iznos.

 

Također je utvrđeno da postoji osnovana sumnja da su dvije od njih  zajedno  s  dva državljanina Rumunjske starosti 23 i 29 godina, istoga dana u mjestu Vesela, provalile u obiteljsku kuću 57-godišnjaka i otuđile nakit. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja počinitelji su uz kaznenu prijavu dovedeni pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

 

Također je dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjakom s  područja općine Vinkovci utvrđeno da postoji osnovana sumnja da  je 11. svibnja ove godine u prijepodnevnim satima, u mjestu Ivandol, pokušao provaliti u obiteljsku kuću 30-godišnjaka. Protiv počinitelja slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.