Srijeda, 23 Veljača 2022 09:01

Policija pronašla sakupljača vijaka sa pruge "Hrvatskih željeznica"i sjekača koji je posjekao 40 stabala "Hrvatskih šuma"

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Dovršena kriminalistička istraživanja  -

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Novske koje se sumnjiči da je u vremenu od 1. veljače do 8. veljače 2022. na dionici pruge između stajališta Dobrovac i Kukunjevac demontirao i otuđio više od 170 vijaka u vlasništvu „Hrvatskih željeznica“.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Čaglina koje se sumnjiči da je u razdoblju od 15. do 18. veljače u šumskom dijelu u blizini mjesta Dobrogošće, posjekao i otuđio preko 40 komada stabala u vlasništvu „Hrvatskih šuma“.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Požar na kući -

U utorak 22. veljače 2022. oko 14 sati u Požegi u Njemačkoj ulici gdje je uslijed kvara na električnim instalacijama došlo do požara u haustoru stambene kuće u vlasništvu 43-godišnjaka i 64-godišnjakinje. Tom prilikom izgorjeli su razni predmeti, a požar je zahvatio i stubište, dok je nagorjela i nadstrešnica haustora. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 3.000,00 kuna.