Četvrtak, 08 Srpanj 2021 09:19

Petorka dobila kaznene prijave za krađu ribe iz ribnjaka i jedan bijeg s prometne nesreće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Prijavljeni za krađu ribe

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad petoricom hrvatskih državljana s područja Kutine starosti 19, 23, 29, 30 i 38 godina koje se sumnjiči da su dana 28. lipnja 2021. u poslijepodnevnim satima u mjestu Ribnjaci izlovili i otuđili ribu u vlasništvu trgovačkog društva iz mjesta Ribnjaci. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pronašli neeksplodirana eksplozivna sredstva

U srijedu 7. srpnja 2021. u mjestu Španovica, policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu je izuzeo ostatke protugradne rakete koju je prilikom oranja u voćnjaku pronašao 27-godišnjak.

Istoga dana, oko 10.50 sati u Pakracu u Ulici Ivana Gorana Kovačića djelatnici tvrtke su prilikom radova iskopali minu za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata.

Navedena sredstva su izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Požar na otvorenom prostoru

U četvrtak 7. srpnja 2021. oko 13.30 sati u blizini mjesta Tekić, na neutvrđeni način je došlo  do požara u kojemu je opožarena pšenica u vlasništvu 46-godišnjaka.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Osječkoj ulici.

Najava akcije – nadzor brzine

Na području Policijske postaje Pakrac u petak 9. srpnja 2021. u vremenu od 8 do 13 sati provodit će se preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila.

Pojačani nadzor, vodeći računa da se ne stvaraju zastoji u odvijanju prometa, policijski službenici će provoditi na više nadzornih mjesta stoga upozoravamo vozače da se pridržavaju prometnih propisa.