Petak, 26 Ožujak 2021 08:00

Dragovoljno predao pušku, požar na otvorenom i dvije prometne nesreće

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Dragovoljno predao pušku

U četvrtak 25. ožujka 2021. na području Pakraca, anonimni građanin je predao policijskim službenicima zračnu pušku koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije „Manje oružja-manje tragedija“ i vratili oružje i eksplozivna sredstva, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost.

Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

Požar na otvorenom prostoru

U četvrtak 25. ožujka 2021. oko 21.30 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića, na neutvrđeni način je došlo do požara u kojem je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Gradac i bijeg s mjesta prometne nesreće u Pakracu u Ulici Augusta Cesarca.