Četvrtak, 18 Ožujak 2021 08:11

Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir a na Trgu sv. Trojstva oštetio automobil i otišao

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir

U srijedu 17. ožujka 2021. oko 19.30 sati u mjestu Donji Čaglić u Ulici Roberta Žilija u dvorištu, 61-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,97 promila verbalno i tjelesno napao 50-godišnjaka koji je tom prilikom lakše ozlijeđen, nakon čega je vikao i galamio na 66-godišnjakinju. 61-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Pronašao minu

U srijedu 17. ožujka 2021. u poslijepodnevnim satima, 32-godišnjak je u mjestu Bjelajci u dvorištu pronašao tromblonsku minu za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata i koja je  zbog noći osigurana te će je u jutarnjim satima izuzeti policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Zahvaljujemo se svim građanima koji po pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava odmah izvijeste policiju, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost.

Oštetio auto i pobjegao

U razdoblju od 14. do 16. ožujka 2021. u Požegi na Trgu Svetog Trojstva, nepoznati počinitelj je oštetio osobni automobil marke „Toyota“, požeških registarskih oznaka,  kojeg je prethodno na obilježenom parkirališnom mjestu parkirala 62-godišnjakinja. Nakon oštećenja nepoznati vozač je nepoznatim vozilom napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.