Utorak, 10 Studeni 2020 08:30

Otuđeni razni kozmetički proizvodi - Požar u kotlovnici - Teretnim vozilom sletio s kolnika

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

Otuđeni razni kozmetički proizvodi

U ponedjeljak 9. studenoga 2020., policijskim službenicima je prijavila 37-godišnja djelatnica trgovine da je dana 2. studenoga 2020. tijekom prijepodneva u Požegi u Zagrebačkoj ulici, u trgovini, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio razne kozmetičke proizvode. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Požar u kotlovnici

U ponedjeljak 9. studenoga 2020. oko 13.30 sati u Požegi u Ulici fra Kaje Adžića, u unutrašnjosti kotlovnice, uslijed kvara na termostatu peći za centralno grijanje došlo je do pregrijavanja prilikom čega su se zapalila sitna drva za odlagu te se požar proširio na drva i cijelu kotlovnicu u vlasništvu 68-godišnjaka.

Teretnim vozilom sletio s kolnika

U ponedjeljak 9. studenoga 2020. oko 9.55 sati u mjestu Brestovac u Požeškoj ulici, 28-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Scania“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, a kojemu je bila priključena poluprikolica, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je sletio s ceste na putnu bankinu i pregazio plastični smjerokazni stupić u vlasništvu „Hrvatskih cesta“, udario u betonski temelj kolnog ulaza u vlasništvu 56-godišnjaka nakon čega je došlo do prevrtanja prikolice i ispadanja više desetaka komada drvenih trupaca. 28-godišnjaku je na mjestu događaja uručena obavijest  o počinjenom prometnom prekršaju.