Petak, 06 Studeni 2020 08:28

U automobilu Volkswagen kod 25-godišnjaka i 29-godišnjaka pronađena marihuana pa završili u posebnoj prostoriji policije

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

U četvrtak 5. studenoga 2020. oko 21.45 sati u Požegi u Njemačkoj ulici u prometu je zatečen osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je konzumirao opojnu drogu, a odbio je vađenje krvi. Također su policijski službenici kod njega pronašli drobilicu i cannabis marihuanu, dok su kod 29-godišnjeg suvozača pronašli marihuanu. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 25-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Dragovoljno predao streljivo

U četvrtak 5. studenoga 2020. na području Pakraca, 50-godišnjak je policijskim službenicima predao 39 komada streljiva, a koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.