Ponedjeljak, 02 Studeni 2020 09:13

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda s nekoliko ozlijeđenih osoba

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

U petak 30. listopada 2020. oko 6.50 sati u mjestu Brestovac u Ulici Stari Brestovac, 41-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, uključivala se u promet vožnjom unazad, a da se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je vozilom udarila u 83-godišnju pješakinju. U prometnoj nesreći pješakinja je teško ozlijeđena, a protiv vozačice slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

U nedjelju 1. studenoga 2020. oko 19.10 sati između mjesta Sesvete i Gradac, 17-godišnji vozač koji je upravljao motociklom marke „Kymco“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je vozilom sletio s kolnika u putni kanal. U prometnoj nesreći 17-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Također se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Frankopanskoj ulici i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Vukovarskoj ulici.