Četvrtak, 15 Listopad 2020 08:14

Provaljeno u srednju školu i otuđen novčanik u Čaglinu te podignut novac s otuđene bankovne kartice

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

U srijedu 14. listopada 2020. u ranim jutarnjim satima u Požegi u Ratarničkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije škole i otuđio više elektroničkih uređaja i novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prijavio krađu

U srijedu 14. listopada 2020., policijskim službenicima je prijavio 88-godišnjak da mu je u razdoblju od 7. do 9. listopada 2020. u Čaglinu u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz otključane kuće otuđio novčanik u kojem se nalazio veći novčani iznos, dokumenti te bankomat kartica s koje je naknadno na bankomatu podigao veći novčani iznos.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao eksplozivna sredstva

U srijedu 14. listopada 2020. na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima predao protupješačku minu i šest trotilskih metaka, a koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Narušavali javni red i mir

U srijedu 14. listopada 2020. oko 15.45 sati u Pakracu, Trg bana Josipa Jelačića, došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da su se zbog različitog tumačenja prometnih propisa prilikom prolaska kroz trg gdje se izvode građevinski radovi verbalno sukobili 39-godišnjakinja i 58-godišnjak. Protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz  Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.