Banner 750x94 Rezidencija

REZIDENCIJA

Banner 750x94 andrija stampar

web banner

Breadcrumbs

Srijeda, 29 Srpanj 2020 09:02

U Pavlovcima srušeno stablo bukve, 81-godišnjaku pronašli streljivo, a u Trenkovu bicikl bez vlasnika

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Srušeno stablu u vlasništvu Hrvatskih šuma

U razdoblju od 22. lipnja 2020., do 1. srpnja 2020., nedaleko mjesta Pavlovci (Brestovac), u šumi u vlasništvu Republike Hrvatske, kojom gospodare Hrvatske šume, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i izrezao jedno veće stablo bukve. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa“.

81-godišnjak nepovlasno držao streljivo u Požegi

U utorak 28. srpnja 2020., temeljem naloga Prekršajnog odjela Općinskog suda u Požegi, izvršena je pretraga doma i osobnog automobila u vlasništvu 81-godišnjaka s područja Požege, prilikom čega je pronađen jedan spremnik za streljivo i 138 komada puščanog streljiva koje je isti nepovlasno posjedovao. Protiv 81-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Pronalazak minsko eksplozivnih sredstava

U utorak 28. srpnja 2020., u ulici Frankopanskoj u Lipiku, 50-godišnjak je prilikom čišćenja devastirane dvorišne zgrade pronašao jednu tenkovsku granatu. Pronađeno ubojito sredstvo su preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite PU požeško-slavonske, te će se naknadno uništiti.

U Trenkovu bicikl bez vlasnika

U utorak 28. srpnja 2020., 64-godišnjak s područja Trenkova, obavijestio je policijske službenike da je uz ogradu njegovog posjeda ostavljen bicikl nepoznatog vlasnika. Kako se nije mogao utvrditi vlasnik, bicikl je prevezen u prostorije policije, te se poziva vlasnik ili druge osobe koje mogu dati korisne informacije o ostavljenom biciklu marke „Trek“ da pristupi u prostorije policije kako bi preuzeo bicikl ili kontaktira policijske službenike na telefon 192. 

foto ilustracija