Ponedjeljak, 27 Srpanj 2020 10:44

Četiri prometne nesreće, dvije krađe i požar proteklog vikenda

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Dvije krađe na području Policijske postaje Pakrac

U razdoblju od 14. do 24. srpnja 2020., u Ulici Matije Gupca u Pakracu, nepoznati počinitelj (ili više njih), je iz priručnog skladišta otuđio razna alkoholna i bezalkoholna pića u vlasništvu trgovačkog društva iz Pakraca.

U subotu 25. srpnja 2020., u ulici Lipičkoj u mjestu Šeovica, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz obiteljske kuće 53-godišnjakinje otuđio novac.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.

 

Gorio klima uređaj na zgradi u Požegi

U petak 24. srpnja 2020.,u jutarnjim satima, u Požegi, na zgradi u Ulici Republike Hrvatske, zbog kvara na električnim instalacijama, došlo je do požara na dva rashladna klima uređaja, zbog čega su morali intervenirati vatrogasci koji su požar ugasili. Nastala materijalna šteta bit će procijenjena naknadno.

 

Četiri prometne nesreće, dvojica upravljali pod utjecajem alkohola

Tijekom proteklog vikenda, evidentirane su ukupno četiri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu, od kojih su se dvije dogodile na području Požege i po jedna na području Jakšića i Šumanovca.

U subotu 25. srpnja 2020., oko 4 sata, u Ulici Industrijskoj u Požegi, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zatekli 23-godišnjaka, koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,74 promila, upravljao osobnim automobilom osječkih registarskih oznaka.

U nedjelju 26. srpnja 2020., oko 3.45 sati, u Ulici Matice hrvatske u Požegi, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zatekli 27-godišnjaka, koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,06 promila upravljao osobnim automobilom požeških registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,06 promila.

Budući je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, obojica su smještena u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva i bit će im izdani prekršajni nalozi zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.