Breadcrumbs

Srijeda, 08 Srpanj 2020 08:34

U slijetanju kamiona teško ozlijeđen 61-godišnji vozač, a u Požegi sinoć 44-godišnjak napuhao 2,59 promila

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

U utorak 7. srpnja 2020. oko 15.15 sati u mjestu Skenderovci, 61-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, nije vozilo držao na sredini obilježene prometne trake te je prešao na lijevu stranu kolnika i kotačima zahvatio putnu bankinu uslijed čega je došlo do zanošenja i slijetanja vozila u kanal. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske bilježimo i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Zagrebačkoj ulici.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,49 promila

U utorak 7. srpnja 2020. oko 22.55 sati u Požegi u Cerničkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 44-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,49 promila upravljao osobnim automobilom marke „Kia“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.