Ponedjeljak, 06 Srpanj 2020 09:58

Četiri prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

U petak 3. srpnja 2020. oko 10.40 sati u mjestu Gradac u Ulici Stjepana Radića, 22-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uključivao se u  prometu s makadamskog proširenja prilikom čega nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom na koji se uključuje uslijed čega je udario u osobni automobil marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 55-godišnjakinja. U prometnoj nesreći oboje vozača je lakše ozlijeđeno, a protiv 22-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

U nedjelju 5. srpnja 2020. oko 7 sati u mjestu Vidovci na raskrižju ulica Stjepana Radića i Vilima Korajca, 27-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,12 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, kojemu je istekla valjanost prometne dozvole, dolaskom do raskrižja nije se zaustavio na vidno postavljeni znak „obavezno zaustavljanje“ već je vozilom skrenuo u Ulicu Stjepana Radića  prilikom čega je oduzeo prednost prolaska 34-godišnjem vozaču koji je upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka. Protiv 27-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog.

Tijekom vikenda dogodile su se još dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja i u Pakracu u Ulici Krndija.