Banner 750x94 komora

utekstu2

Banner 750x94 Mali istraživaci

Tip 1 Baner

Breadcrumbs

Ponedjeljak, 29 Lipanj 2020 10:15

Provala u kuću, ukraden novčanik u kafiću, u automobilu mu pronašli marihuanu

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

Provaljeno u obiteljsku kuću u Kukunjevcu, otuđen novčanik u Pakracu

U razdoblju od 22. do 27. lipnja 2020., u mjestu Kukunjevac (Lipik), nepoznati počinitelj (ili više njih), provalio je u obiteljsku kuću s pripadajućom garažom  u vlasništvu 45-godišnjaka i iz iste otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

U subotu 27. lipnja 2020., oko 3 sata ujutro, u ulici Bolničkoj u Pakracu, ispred ugostiteljskog objekta, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je novčanik u kojem se nalazio novac i osobni dokumenti u vlasništvu 21-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

33-godišnjak narušavao javni red i mir u Mihaljevcima

U nedjelju 28. lipnja 2020., 1 sat iza ponoći, u Ulici kralja Tomislava u Mihaljevcima, 33-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest), vikom i galamom je narušavao javni red i mir. Kako je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja, on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Kod 35-godišnjaka – marihuana

Policijski službenici su u nedjelju 28. lipnja 2020., oko 17.20 sati na cesti nedaleko mjesta Imrijevci, prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu zatekli 35-godišnjaka i tom prilikom pronašli marihuanu. Droga je oduzeta, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.