Banner 750x94 orljava

Webp.net gifmaker 1

Breadcrumbs

Srijeda, 24 Lipanj 2020 08:49

Jučer četiri prometne nesreće, uz lakše ozlijeđene, a jedan vozio bez vozačke dozvole

Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

U utorak, 23. lipnja 2020., oko 21.50 sati, u Požegi, na raskrižju Ulica Josipa Andrića i Jurja Križanića, 55-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,08 promila osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, te oduzeo prednost prolaska 18-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, koji se kretao cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 22-godišnji putnik koji se nalazio u osobnom automobilu sa 18-godišnjim vozačem, dok će 55-godišnjaku koji je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje pod utjecajem alkohola, oduzimanja prednosti prolaska i nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Uz navedenu nesreću sa ozlijeđenim sudionikom evidentirane su i tri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu, a dogodile su se u Batinjanima, Trenkovu i Pakracu.

Također sinoć, oko 21.30 sati u ulici Zagrebačkoj u Kutjevu, prilikom nadzora prometa od strane policijskih službenika, zatečen je 20-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka  prije stjecanja prava na upravljanje.

Kako je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja on je uhićen i tijekom današnjeg dana bit će doveden dežurnom sudcu Prekršajnog odjela općinskog suda u Požegi.