Ponedjeljak, 20 Travanj 2020 09:31

Policijska bilježnica od vikenda donosi provale, prometne nesreće i ugrožavanje prometa

Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

Krađa

U subotu 18. travnja 2020. u poslijepodnevnim satima u Požegi u Osječkoj ulici s gradilišta, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio građevinski materijal. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava. 

Ugrožavao promet

U subotu 18 travnja 2020. oko 1.05 sati u Požegi u Osječkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 47-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,62 promila upravljao osobnim automobilom. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 47-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

U subotu 18. travnja 2020. oko 17.30 sati u Požegi u Ulici Vjekoslava Babukića, 29-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,30 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i karakteristikama ceste te je vozilom prešao  na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom je prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 48-godišnjak. U prometnoj nesreći 48-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv 29-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

 Tijekom proteklog vikenda dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Pakracu u Ulici Andrije Hebranga.