Petak, 14 Veljača 2020 09:53

Ukrali joj novce iz pošiljke koju je dobila iz Austrije

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Otuđen novac iz pošiljke

U četvrtak, 13. veljače 2020., policijskim službenicima prijavila je 56-godišnjakinja s područja Brestovca, da joj je u razdoblju od 5. do 13. veljače ove godine, iz pošiljke koju joj je uputila 34-godišnjakinja s područja Austrije, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela Krađa.

Tri prometne nesreće tijekom četvrtka

U četvrtak, 13. veljače 2020., oko 10 sati, u Pakracu, u Ulici Hrvatskih velikana, 32-godišnja vozačica, koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“, daruvarskih registarskih oznaka, zbog nepropisnog uključivanja u promet udarila je u parkirani osobni automobil marke „BMW“ daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 22-godišnjaka, a nakon nesreće napustila mjesto događaja, a da oštećenom nije ostavila oštećenom podatke o sebi i vozilu s kojim je uzrokovala štetu.

Ona je naknadno pronađena i bit će joj izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog uključivanja u promet i napuštanja mjesta događaja prometne nesreće.

Istoga dana, oko 12.20 sati, u ulici Industrijskoj u Požegi, na prostoru automatske praonice u sklopu benzinske postaje, 59-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, zbog nepoštivanja zabrane prolaska za vozila određene visine, udario je i oštetio krov na praonici u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba. Njemu će biti izdan prekršajni nalog zbog nepoštivanja prometnog znaka.

Također u četvrtak, oko 14.55 sati, u Požegi, u ulici Hrvatskih branitelja, 56-godišnji vozači koji je upravljao teretnim automobilom marke „Renault“, zagrebačkih registarskih oznaka, zbog ne držanja dovoljnog razmaka prilikom vožnje nije uspio zaustaviti vozilo te je došlo do naleta prednjim djelom vozila kojim je upravljao na stražnji dio osobnog automobila marke „Toyota“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 23-godišnja vozačica. 56-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog.

Zatečen da upravlja pod utjecajem alkohola

U petak, 14. veljače 2020., oko 1.45 sati, u ulici Županijskoj u Požegi, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 26-godišnjaka koji pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,81 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.