Utorak, 04 Veljača 2020 11:07

Prijevara i prometne nesreće u Požegi i Vidovcima

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Prijevara

U ponedjeljak, 3. veljače 2020., policijskim službenicima je prijavila 63-godišnjakinja s područja Pakraca, da je tijekom rujna 2019., s 42-godišnjakom s područja Špišić Bukovice, dogovorila prodaju drvne mase s svog zemljišta, koju je isti porušio i odvezao, a da joj do današnjeg dana cjelokupan ugovoreni iznos nije platio, te se 63-godišnjakinja smatra prevarenom. Zaprimljena kaznena prijava dostavit će se nadležnom Državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće u Požegi i Vidovcima

U ponedjeljak 3. siječnja 2020., oko 14.25 sati, na parkiralištu Doma zdravlja u ulici Matije Gupca u Požegi, 71-godišnja vozačica koja je upravljao osobnim automobilom marke „Ford“ požeških registarskih oznaka, zbog nepropisne vožnje unatrag udarila je u parkirani osobni automobil marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojeg je prethodno parkirala 39-godišnja vlasnica.

Nakon nesreće, 71-godišnjakinja je napustila mjesto događaja, a da oštećenoj nije ostavila podatke o sebi i vozilu s kojim je uzrokovala nesreću, te je naknadno pronađena i bit će joj izdan prekršajni nalog zbog nepropisne vožnje unatrag i napuštanja mjesta događaja prometne nesreće.

Istoga dana, oko 14.25 sati, u mjestu Vidovci, na raskrižju ulice Šokačka cesta i Ulice Stjepana Radića, 34-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka, prilikom skretanja ulijevo nije propustio osobni automobil marke „Ford““ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnjak i koji se kretao iz suprotnog smjera te zadržavao svoj smjer kretanja. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja nepoštivanja prednosti prolaska