Ponedjeljak, 16 Rujan 2019 08:09

U strašnom izlijetanju Seata u Resniku 20-godišnjak teško ozlijeđen

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

RESNIK – Nešto prije 23 sata u Resniku je došlo do strašne prometne nesreće u kojoj je 20-godišnji vozač Seata, požeških registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Pleternice prema obližnjem Buku teško stradao. On je dolaskom u Resnik, izgubio kontrolu nad vozilom te se nekoliko puta zabijao u betonske kolne prijelaze preko putnog kanala. Vozilo je uništeno do neprepoznatljivosti, a motor vozila je od udarca završio u putničkoj kabini.

58709Kako su ispričali oni koji su prvi došli na prometnu nesreću, te odmah zvali vatrogasce i hitnu pomoć, kažu da je mladić zapomagao jer je vidjeli su odmah teško ozlijeđen. Brzom intervencijom vatrogasaca JVP Požeško-slavonske županije iz Pleternice vozača su izvadili iz vozila i vozilom Hitne medicinske pomoći prevezli u Opću županijsku bolnicu Požega.

Po svemu sudeći nesreći je kumovalo neiskustvo mladih vozača i velika brzina koja se na tom dijelu ceste može razviti. Nedaleko ovog mjesta na istom potezu ceste već je bilo nekoliko strašnih nesreća, pa i sa nekoliko poginulih osoba. Sreća je da se u Seatu nije vozio neko od suputnika jer bi sigurno završio tragično, budući da je desna strana vozila potpuno uništena.