Četvrtak, 05 Rujan 2019 09:48

Iz policijske bilježnice - Provaljeno u vikendicu

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Krađa

U razdoblju od 12. kolovoza do 2. rujna 2019., u mjestu Šeovica, u Lipičkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz ograđenog pašnjaka otuđio domaće životinje (janjce) u vlasništvu 42-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Provaljeno u vikendicu

U razdoblju od 2. do 4. rujna 2019., u mjestu Eminovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u vikendicu u vlasništvu moto kluba iz Požege i otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometna problematika

U srijedu, 4. rujna 2019., u vremenu od 6.40 do 11 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u bočni dio osobnog automobila marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je na neobilježenom parkiralištu prethodno parkirala 36-godišnjakinja. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.