Petak, 07 Rujan 2018 14:39

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pleternice kojeg se sumnjiči da je u lipnju 2018. godine sa svog mobitela nazvao Centar 112 i lažno obavijestio o događaju koji zahtjeva intervenciju policije. Protiv 28-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Razbojništvo

U četvrtak, 6. rujna 2018. godine, oko 20 sati, u mjestu Batinjani, u obiteljsku kuću su ušle dvije nepoznate maskirane osobe te tjelesno napale 84-godišnjakinju tražeći novac prilikom čega nisu ništa otuđile nakon čega su se udaljile u nepoznatom pravcu. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima i kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Otuđena tri mobitela

U četvrtak, 6. rujna 2018. godine, u prijepodnevnim satima, u vinogradu u blizini mjesta Hrnjevac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz bez nadzora ostavljenih torba i ruksaka otuđio tri mobitela i to mobitel marke „HTC“ u vlasništvu 31-godišnjakinje te dva mobitela marke „Samsung“ u vlasništvima 51-godišnjakinje i 57-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Dubrovačkoj ulici.