Petak, 27 Travanj 2018 13:34

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Požar na kući u Bešincima i deponiji u Završju

U četvrtak, 26. travnja, oko 13.50 sati, u Bešincima, uslijed prijenosa topline s dimne cijevi na drvenu konstrukciju, došlo je do požara u obiteljskoj kući u vlasništvu 41-godišnjaka. Požar je ugašen oko 15.25 sati, kada je utvrđeno da je opožaren strop i kuhinjski namještaj, odnosno da je nastala materijalna šteta.

Istoga dana oko 20.20 sati, u Ulici Zvonka Brkića u Završju, na neutvrđeni način je došlo je do požara na otvorenom prostoru – divljoj deponiji smeća prilikom čega je gorjelo odbačeno smeće. Požar je ugašen oko 21 sat, kada je utvrđeno da je opožaren prostor od oko 10 kvadratnih metara.

Predao automatsku pušku

U četvrtak, 26. travnja, na području Požege, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima jednu automatsku pušku koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Zahvaljujemo svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije „Manje oružja, manje tragedija“ i vratili oružje, te građanima koji po pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava odmah izvijeste policiju, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska