Četvrtak, 02 Studeni 2017 09:40

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Verbalno i tjelesno sukobila se dva muškarca

U utorak, 31. listopada, oko 11.15 sati, u Požegi, u Ulici Antuna Kanižlića, gdje su se verbalno i tjelesno sukobila dva muškarca starosti 31 i 53 godine zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Ugrožavali javni promet

U srijedu, 1. studenoga, oko 21.15 sati, u mjestu Poljana, u Ulici Ljudevita Gaja, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 33-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,34 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka. 

Istoga dana, oko 22 sata, u Požegi, u Ulici Arslanovci, u prometu je zatečen 36-godišnjak koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,47 promila. Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Tri prometne nesreće i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće

Tijekom protekla dva dana na području PU požeško-slavonske dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi u Dubrovačkoj ulici, u Pakracu u Bolničkoj ulici, zatim u mjestu Nurkovac, dok je jedan bijeg s mjesta prometne nesreće zabilježen u mjestu Draga.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska