Breadcrumbs

Srijeda, 15 Ožujak 2017 12:15

Cesarići na 1. dječjem filantropskom filmskom festivalu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DAJTE SVOJ GLAS UČENIČKOM FILMU!!! -

POŽEGA - Medijska skupina Osnovne škole „Dobriša Cesarić“ ovih se dana predstavlja na 1. dječjem filantropskom filmskom festivalu svojim novim dokumentarnim filmom Srcem do Medaljice Cesarice.

Film prati tijek istoimene učeničke akcije koja se provodila tijekom prvog obrazovnog razdoblja. Tijekom dvomjesečne akcije učenici su odradili niz aktivnosti kako bi potaknuli odrasle da dobrovoljno daruju krv. Svima koji su se akciji odazvali, darovali su Medaljicu Cesaricu, ručni rad učenika škole, kao mali znak pažnje. 

Dječji filantropski filmski festival (DFFF) u svom prvom on-line izdanju rezultat je projekta „Stvaranje filantropske kulture u Hrvatskoj“ koji je sufinanciran iz EU programa IPA. Organizator festivala je Zaklada Zamah koja u partnerstvu s Blank_filmskim inkubatorom i Zakladom Slagalica iz Osijeka provodi ovaj projekt.

- Misija Medijske skupine je predstaviti svoje stvaralaštvo putem filma i tako promicati vrijednosti filantropije i dječjeg sudjelovanja u različitim oblicima pomoći zajednici. 

I zato vas molimo da pogledate film na ovome linku (http://dfff.zamah.hr/videos_list/srcem-do-medaljice-cesarice/) i lajkate ga kako bi osvojio nagradu! Hvala najljepša! – poručila je Marija Mrkojević, voditeljica Medijske skupine.