Srijeda, 15 Veljača 2017 10:30

Zabavite se, plešite i ponovno se zaljubite za Valentinovo

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

VALENTINOVSKA ZABAVA HRVATSKE STRANKE UMIROVLJENIKA ŽUPANIJE -

POŽEGA - Zabava za Valentinovo koju je organizirala Hrvatska stranka umirovljenika Požeško-slavonske županije okupila je preko 330 uzvanika u Restoranu Sara babin Vir. Već od prvih taktova glazbe plesni podij bio je dupkom pun, što samo govori organizatorima, da umirovljenička populacija treba izlazaka, druženja, plesa. Populacije umirovljenika i generacije treće dobi ima sve više, te bi se i ozbiljnije trebalo pozabaviti s organizacijom njihovog života, posebno onog društvenog i zabavnog, jer upravo ovako velik odaziv na valentinovsku zabavu to potvrđuje. 

Prije svečane večeri čestitke za Valentinovo svima je uputio županijski povjerenik HSU, Zvonko Čorak – Zabavite se, plešite i želim vam da se ponovno zaljubite za Valentinovo.

Plesnim podijem diktirali su glazbenici Bankrot banda i to uspješno birajući repertoar koji ta generacija poznaje. Ples srca okupio je zaista veliki broj plesnih parova, koje spaja neki zajednički znak, pa se možda do tada i nepoznate osobe spoje kroz romantični ples. No za to Valentinovo i ples srca i služe.

Tekst/foto: Vladimir Protić