Utorak, 14 Veljača 2017 17:58

Snimili milenijsku fotografiju u obliku simbola Hrvata - kravati

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

OSNOVNA ŠKOLA JULIJA KEMPFA OBILJEŽILA 100 DANA ŠKOLE -

POŽEGA - Povodom 100. dana škole i blagdana Sv. Valentina Osnovna škola Julija Kempfa odlučila je okupiti 100 učenika razredne nastave i posebnih odjela te snimiti milenijsku fotografiju u obliku simbola Hrvata - kravati.

IMG 2795- Povodom 100 dana škole odlučili smo okupiti naše učenike nižih razreda, odnosno 100 đaka koji će se formirati u obliku kravate, simbola Hrvata. Trenutno u školi proučavamo povijesni dio od seobe naroda, hrvate, prve države i ostalo pa smo to povezali sa sadržajem koji radimo. Imati ćemo i aktivnosti u sto riječi, tko će brže pročitati, pronaći sto imenica, brojanju sto vojnika naših bivših vladara. Ujedno je i Valentinovo pa imamo tombole, valentinovsku poštu i druge zanimljive aktivnosti - rekla nam je Dragica Ronko učiteljica 4.c razreda.

2.c razred Osnovne škole Julija Kempfa sa svojom učiteljicom Anitom Ujević također obilježava 100 dana škole. - Danas smo u prekrasnom projektnom danu baš na Valentinovo te nam je kao i prošle godine izašao stoti dan nastave i uključili smo se nas IMG 2800nekoliko učitelja da ipak na jedan drugačiji način obilježimo današnju nastavu. Nastava je bez knjiga samo smo nosili pernice, škare, ljepila i bojice, a drugo su pripremili učitelji. Priroda, matematika, hrvatski jezik i tjelesni na jedan malo drugačiji način, zanimljiv djeci - istakla je Anita Ujević učiteljica 2.c razreda.

Tekst/foto: A. Protić