Srijeda, 30 Kolovoz 2023 13:30

Još samo nekoliko mjesta za ekipe na roštiljadi „Grill Slavonica Zlatne žice“ u Parku kraj Orljave

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - Sve je spremno za 5. Otvoreno prvenstvo u roštiljanju „Grill Slavonica Zlatne žice 2023.“ koje se održava u subotu, 02. rujna uz okupljanje od 10 sati u Parku kraj Orljave. Organizatori imaju već dosta prijava a očekuju još ekipa do popune konačnog broja pa obavještavaju da još dva dana primaju prijave za ekipe roštilj majstora i za sudjelovanje u ovoj manifestaciji u prirodi koja njeguje dobru gastronomiju.

IMG 6245

 

 - Za sve ekipe koje se prijave osiguravamo preko 3 kg mesa za roštilj, od mljevenog mesa svinjetine i junetine za ćevapčiće i pljeskavice, meso od lopatice za ražnjiće, vratne kotlete, carsko meso i drveni ugljen za roštilj. Kotizacije nema a ekipe trebaju samo uz roštilj i pribor donijeti svoje začine i svoje tajne dobrog roštilja. Nakon pravilnog mariniranja mesa i pripremanja prave smjese od mljevenog mesa, ekipe će od 12 sati ispeći meso na roštilju, na pladnju servirati uz garniranje i ukrašavanje svoga roštilja koje ide na ocjenjivanje.

Prosudbena komisija ocijenit će i nagraditi tri najbolja roštilja, te najbolju prezentaciju u 15 sati. Za pobjednike, a dodijelit će se 3 nagrada za najbolje, osigurane su vrijedne nagrade Pevexa, (darovni bon) Limarije Sebastijan (roštilji), te domaćih sponzora Elektromaterijal Alles i Plamen Požega (peka, roštilj) - istakao je predsjednik Udruge Požeški čuvari baštine Vladimir Protić, koja je već poznata po organizacijama etno i gastro manifestacija u Požeštini.IMG 6186

 

Organizatori su na 5. Otvorenom prvenstvu u roštiljanju Gril Slavonica Zlatne žice pripremili i cjelodnevnu dobru zabavu uz glazbu što će svakako ispuniti ovu subotu.

Dosta je priča da ste vrhunski roštilj majstor, dođite i to dokažite na 5. Otvorenom prvenstvu u roštiljanju "Grill Slavonica Zlatne žice" u Parku kraj Orljave u subotu 02. rujna od 10 sati.

IMG 6308

 

 

Očekujemo još prijave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili SMS i viber na broj 098/464-174 do četvrtka 31. kolovoza do 12 sati. 

IMG 6311