Subota, 26 Kolovoz 2023 11:10

Ideš i piješ: Ispratili smo prve grupe, a večeras svi na koncert u Kaptol!

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

KAPTOL - Ideš i piješ organizira se treću godinu zaredom, a ogromnom interesu svjedoči činjenica da su sve kotizacije, njih 450, rasprodane u manje od 12 sati od puštanja prijava. Bit će tu sudionika iz cijele Hrvatske, ponajviše iz Slavonije, Baranje te središnjeg i sjevernog dijela Hrvatske. Zanimljivo je da će se Papukom ponovno prošetati i dva gosta iz Seattlea, nekoliko Talijana, a i nekolicina „naših“ ljudi iz Njemačke, koji su ove godine pažljivo birali datum godišnjih odmora, kako bi prisustvovali ovoj jedinstvenoj manifestaciji na našem području.

Riječ je o jednodnevnoj wine and walk manifestaciji u kojoj se sudionici, kroz 12 kilometara šetnje prekrasnim zlatnim Papukom, upoznaju s 12 lokalnih vinara, pivara i destilera. Predstavit će se vinarije Kaptol, Pavlović, Soldo, Perak, Romić, Tandara, destilerije Castrum i Šimić, Pivovara Kaptol te OPG Baka Ljuba, Štefka i Mikić. Na sredini puta će sudionici uživati u čobi sendviču, koji će pripremiti Funky food.

Za sam kraj manifestacije, sve sudionike i posjetitelje očekuje koncert Zabranjenog pušenja!

Tko nije ugrabio svoja mjesta za dnevni program i šetnju od 12 kilometara, neka se svakako pridruži večernjem dijelu programa, koji će biti prava glazbena poslastica za baš sve glazbene ukuse. Atmosferu će zagrijati grupa Border iz Osijeka, dok će za after biti zadužen DJ KUZZI. Cijena ulaznica je 10 eura. Moći će se kupiti na samom ulazu. Koncert će se održati ispred utvrde Starog grada u Kaptolu s početkom od 20 sati. Koncert organizira udruga Čaš’ca, uz podršku Općine Kaptol i Turističke zajednice Zlatni Papuk.

Izvor: rva.hr