Subota, 02 Lipanj 2018 10:13

Za svoj 24. rođendan RVA priredila na trgu koncert Maje Šuput i Mladena Grdovića

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

POŽEGA - Radio Valis Aurea priredio je Požežanima za svoj 24. rođendan veliki koncert na Trgu sv. Trojstva. Popularni RVA doveo je ovog puta zanimljive goste, pjevačicu Maju Šuput za one najmlađe i koji se osjećaju mladi da mogu pjevati, plesati, skakati i vrištati iz sveg glasa na Majine hitove i starog zabavljača Mladena Grdovića, koji je svojim uspješnicama više zagrijavao one malo starije, one koji malo duže pamte, no niti oni nisu zaostajali u pjevanju i plesu uz Mladena i njegovu bevandu.

Uz odličan ton i rasvjetu doživljaj koncerta su posjetitelji mogli dobiti u punom smislu, što se vidjelo da je veliki broj posjetitelja pjevao poznate pjesme sa svojim izvođačima, a nisu im dozvolili da oni sami odrede kraj koncerta. Tako su i Maju i Mladena uspjeli navesti da otpjevaju po još koju pjesmu i tako odgode kraj koncerta. Uglavnom kraj koncerta se uz pjesmu po pjesmu, provukao bliže prvom satu iza ponoći, što se može ocijeniti da je koncert bio u potpunosti uspješan.

Posebno je veselo bilo u VIP dijelu uz veliku pozornicu, gdje su gosti RVA, poslovni partneri, sponzori, pokrovitelji, prijatelji radija, te mediji uživali, osim u glazbi i u delicijama i slasticama koje je pripremilo osoblje Restorana Schon blick i kvalitetnim vinima vinarije Galić. Uz brojne poslovne ljude grada Požege, koncert su posjetili, zamjenik župana za društvene djelatnosti Vedran Neferović, požeški gradonačelnik Darko Puljašić i njegov zamjenik Mario Pilon, naravno sa suprugama.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska