Ponedjeljak, 16 Siječanj 2017 09:36

Prozivka 21. siječnja

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PRIPREME ZA PROLJETNI DIO SEZONE -

POŽEGA - Nakon odlične jesenske sezone nogometaša Slavonije u 3. HNL istok igrači su pri kraju odmora, jer je trener Robert Špehar zakazao prvo okupljanje pred početak priprema za proljetni dio prvenstva za subotu 21. siječnja u 11 sati. Slavonija je jesenski dio prvenstva završila na 2. mjestu s 3 boda manje od vodećeg Varaždina, koji je najozbiljniji pretendent za novog drugoligaša. Špehar je kratko boravio u Požegi i nakon održanog sastanka s predsjednikom Krunom Prpićem i gradonačelnikom Vedranom Neferovićem utvrđen je okvirni hodogram aktivnosti za proljetni dio prvenstva.

IMG 7536- Prema trenutnim informacijama početak prvenstva pomaknut je na prvi vikend u mjesecu ožujku i mi smo početak naših priprema pomaknuli tjedan dana kasnije i krećemo 21. siječanja. S obzirom da smo u jesenskom dijelu prvenstva napravili odličan rezultat i da smo samo tri boda iza vodećeg Varaždina, uprava je odlučila da sa istim igračima idemo u nastavak prvenstva, bez imperativa prvog mjesta. Mi ništa nećemo forsirati, što ne znači da nećemo tražiti najbolji rezultat, a hoće li on na kraju prvenstva biti 2.3.4.ili 5. mjesto vidjeti ćemo – rekao je trener Robert Špehar te dodaje kako pozdravlja odluku kluba da se ostaje na istom kadru igrača i u ovom prijelaznom roku ne misle dovesti nikakva pojačanja, a ako ih bude neće biti izvan ove Županije, pa će u narednom periodu dati što više priliku "domaćim" dečkima. 

- Mislim da imamo odličnu atmosferu u momčadi i klubu, te nas to krasi i vjerujem da će tako biti do kraja prvenstva, a cilj nam je igrati dopadljiv i lijep nogomet i na igralište Slavonije privući što više gledatelja – zaključio je svoje prvo izlaženje u javnost nakon nove godine Robert Špehar.

Tekst: J. Neferović Foto: arhivska fotografija