Četvrtak, 03 Studeni 2016 10:30

Derbi kola Hajduka i Slavonca završio podjelom bodova

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

MŽNL SLAVONIJE I BARANJE – 11. KOLO -

PAKRAC - Nakon kompletiranog 11. kola najzadovoljniji svakako mogu biti Županjci koji su povećali prednost i sada prvim konkurentima bježe 4 boda. Darda je domaćom pobjedom došla u skupinu od 5 klubova koji imaju po 13 bodova, dok je Šokadija s bodom manje već na 14. poziciji, dakle gužva je ogromna u tom dijelu ljestvice. Čepin je u goste Jadranu došao kao apsolutni favorit, čak i bod za Jadran bio bi veliko iznenađenje, a na kraju se dogodila potpuna senzacija. U 66. minuti Nospak se krasnom fintom oslobodio svog čuvara i sjajnim udarcem svladao najboljeg golmana lige tako da se lopta od grede odbila u gol. Darda je došla do svoje najuvjerljivije pobjede u dosadašnjem dijelu sezone, s petardom su ispratili momčad Šokadiije sa svog stadiona, Vihor se nakon remija u Županji vratio pobjedama, rutinski su odradili posao protiv Mladosti iz Antina koja je i dalje posljednja momčad lige. Zrinski je napokon povezao dvije pobjede, nakon gostujuće stigla je i domaća pobjeda nad Slogom iz Nove Gradiške i to s uvjerljivih 3:0, prvenstveni lider iz Županje je očekivano imao težak zadatak u Boboti, no i ovo su Bušićeve trupe uspješno odradile i rezultatom 1:2 slavili u toj utakmici. Željezničar je možemo reći rutinski odradio posao protiv Vuteksa koji u goste putuje na ekskurziju ove sezone, Našički nogometaši osvojili su iznimno važna 3 boda na svom stadionu protiv brodskog Graničara pobjedom od 2:1, derbi kola u Pakracu završen je podjelom bodova. Osim što je bilo 1:1 u golovima, isti skor je i u rubrici crvenih kartona, no utakmica je bila vrlo korektna s obje strane.

Rezultati 11. kola: Zrinski – Sloga 3:0, Željezničar – Vuteks Sloga 3:0, NAŠK – Graničar (BV) 2:1, Bobota Agrar – Graničar 1:2, Hajduk – Slavonac 1:1, Vihor – Mladost (A) 4:0, Darda – Šokadija 5:0, Jadran – Čepin 1:0.

U sljedećem 12. kolu, 5. studenog u 14,00 sati sastaju se Graničar (BV) – Jadran, Čepin – Darda, Sloga – NAŠK, Šokadija – Hajduk, Vihor – Bobota Agrar, Mladost (A) – Slavonac, Graničar – Željezničar, Vuteks Sloga – Zrinski.

Tekst: A. Protić Foto: facebook page Hajduk Pakrac

TABLICA

tablica mžnl