Nedjelja, 04 Rujan 2016 10:29

Slavija ponovno remizirala

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL Istok – 2. kolo -

SLAVIJA – KOPRIVNICA 1:1

PLETERNICA - Stadion S.Z. Šivo. Gledatelja 150. Vrijeme sunčano. Sudac Ivan Menđušić (Vinkovci).

STRIJELCI: 1:0 D. Bognar (23.-11m), 1:1 Munivrana (7.).

IMG 3142SLAVIJA: Petković, Gomerčić, Jelčić, Mikić, H. Ančurovski (od 66. V. Ančurovski), D. Bognar (od 85. Ognjenčić), Šubara (od 81. R. Bognar), M. Peharda, I. Peharda, Solić, Jakovljević. Trener Dalibor Bognar.

KOPRIVNICA: Tihelka, Tucaković, Sminderovac, Tuba (od 55. Pavlović), Srbljinović, Munivrana, Vučinić (od 79. Rajić), Tkalčić, Kovačić (od 68. Bubnjić), Kolar, Gal. Trener Želimir Mešnjak.

Slavija je otvorila natjecanje remijem u prvoj gostujućoj, ali i u prvoj domaćoj utakmici. Dvije utakmice u dva kola završile su identičnim rezultatom 1:1 i dva boda su na kontu Pleterničana koji su bez poraza. Koprivnica se pokazala ponovo kao vrlo neugodan protivnik za Slaviju, već drugu utakmicu u nizu su neporaženi na stadionu SZ Šivo. Počelo je dobro za domaće nakon početnog ispitivanja snaga Slavijaši su poveli nakon kaznenog udarca. Mikić je poveo loptu s centra igrališta, proigrao Solića koji je izborio najstrožu kaznu, a najmlađi na terenu Dino Bognar ponovo rutinirano IMG 3131pospremio loptu iz leđa Tihelke. Nakon vodstva domaći su se razigrali, stvarali prigode, ali bezuspješno te su zbog propuštenih prilika kažnjeni. U 36. min Munivrana je u solo prodoru izborio prostor za šut te iznenadio pokrivenog Petkovića i pogodio bliži kut za izjednačenje 1:1 što se pokazalo na kraju i konačan rezultat. Početkom drugog dijela domaći su krenuli napadački i krenuli po novi zgoditak. Najbolju priliku odmah su imali Jakovljević kojega je zaustavila greda te odmah nakon toga povratna lopta za Jelčića koji precizno „cilja“ no vratar gostiju Tihelka odličnom paradom odbija loptu samo u korner. Do kraja susreta obje momčadi su se napadale iz kontri i polukontri no rezultat je ostao nepromijenjen.

Tekst/foto: A. Protić/P. Čuljak