Srijeda, 22 Lipanj 2016 10:53

Biciklisti Luks Racing teama odlični na utrci

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

5. XCO VALLIS AUREA 2016. -

TURNIĆ - Proteklog vikenda u Turniću na Cross country stazi Stari fenjeri održala se peta po redu biciklistička utrka XCO Vallis Aurea 2016.

Na utrci koja se ove godine, zbog nezainteresiranosti i slabog odaziva u pomoći i organizaciji, bodovala za regionalnu slavonsku ligu. Na utrci su nastupili natjecatelji biciklisti iz Mađarske, Bosne i hercegovine i Hrvatske. Na vrlo dobro uređenoj stazi koja se proteže kroz mladu šumu i koja je po riječima natjecatelja, jedna od najljepših i najboljih staza u Hrvatskoj.

Na utrci su nastupili i biciklisti Luks Racing teama, a na startu u 11 sati u kategoriji Kadet nastupili su Mirko Budimlić, Nino Pavičić i Ivan Legac, u kategoriji žena nastupila je Marija Lešković, a u kategoriji veterana Krešimir Pavičić. Mirko Budimlić odličnom utrkom osvojio prvo mjesto, Nino Pavičić treće, a Ivan Legac sedmo mjesto. U kategoriji žena Marija Lešković osvojila treće mjesto, a u kategoriji veterana Krešimir Pavičić drugo mjesto. U 13 sati na startu svoju utrku krenuli su kategorije Junior, veterani A i Elite. U kategoriji Elite Matej Skuzin osvaja prvo mjesto ispred Saše Jeftinića iz Pakraca, a u kategoriji Junior Zvonko Pedić osvaja drugo mjesto.

- Vrlo dobri rezultati naših požeških biciklista i pokazatelj da se u iduću subotu na utrci u Rogli u Sloveniji mogu očekivati dobri rezultati naših biciklista – rekao je predsjednik Luks Racing teama Igor Marač.

Tekst: A. Protić Foto: V. Protić