Utorak, 21 Lipanj 2016 16:03

Članovi AMK Velika Dražen Šutalo i Ivan Obrovac popeli se na postolja

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

TRADICIONALNA AUTO CROSS UTRKA NA POLJANICAMA IZNAD VELIKE -

VELIKA - Automoto klub Velika organizirao je na stazi Poljanice između Velike i Radovanaca tradicionalnu 6. Auto cross utrku koja je okupila rekordan broj sudionika za takva natjecanja i to više od 20 s područja Požeško-slavonske, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije.

Unatoč kišnom vremenu utrku je pratilo nekoliko stotina gledatelja, a atraktivne vožnje vozila marki Honda, Audi, Golf, Fiat, Zastava, Opel, Peugeot i drugih bile su dovoljan mamac za cjelodnevni boravak u prirodi uz zvuke jakih motora i miris oktana.

Najboljim natjecateljem proglašen je Miroslav Groš iz AMK Bedekovčina, drugi je Dražen Šutalo, član domaćeg AMK Velika, te treći također vozač AMK Velika Ivan Obrovac.

Među natjecateljima, koji su vozili nekoliko utrka, u četiri skupine bio je i načelnik općine Velika Vlado Boban sa svojim Audijem. - Zadovoljan sam vožnjama i zanimanjem za ovu utrku koja je prerasla okvire lokalne sredine - rekao je načelnik općine Velika Vlado Boban.

Domaćini su za sve sudionike priredili zajednički ručak, a tu je organizirana ugostiteljska ponuda, te svi prateći sadržaji koji su uobičajeni za ovakva natjecanja tako da Veličani zaslužuju sve pohvale za ovaj sportski događaj.

Tekst: A. Protić Foto: D. Mirković