Srijeda, 20 Travanj 2016 10:41

Poraz u posljednjim sekundama

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RUKOMET MUŠKI: 2.HRL - 20. kolo -

IVANČICA IVANEC – POŽEGA 29:28

IVANEC – Dvorana srednje škole. Gledatelja 150. Suci Cingeser (Varaždin) i Mraz (Trnovec).

IVANČICA: Geci, Posavec 1, Sever Vitez 3, F. Vidoni 4, Canjuga, Šagij 8, Kozina, Divjak, Vidman 1, D. Čibarić 4, Gotal 1, N. Čibarić, Gotal 1, N. Čibarić, Marvek, Žimbrek 2, Z. Vidoni 5, Fulir. Trener Matija Hajrač.

POŽEGA: Ćosić, Grbeš, Vlašić, Blagojević 2, Tomičić 12, Gelenčir, Raguž 7, D. Farkaš, Kiš 3, Grgurić 4, Čuljak. Trener Dario Anić.

Rukometaši Požege su bili blizu pobjede u Ivanecu, no zbog čega je ona izostala najbolje znaju suci utakmice, koji su već po mjestu stanovanja naklonjeni lokalnom području. Požega je nakon vodstva domaćina od 6:5 u 16. minuti preuzela inicijativu i okrenula rezultat u svoju korist te je napravila mini seriju od 5:0 i odlijepila se na 10:6. Malo zbog "natezanja" sudaca, a malo i zbog velike prednosti igrači Požege su se opustili i na odmor se otišlo s rezultatom 12:14. Najbolji igrač Požege je u tom periodu bio Ivan Tomičić, koji je postigao 6 pogodaka. U drugom poluvremenu Požega je konstantno bila u vodstvu sve do posljednje minute, kada su domaći "okrenuli" rezultat u svoju korist 28:27. Požega je izjednačila na 28:28 da bi praktički u posljednjim sekundama domaćin postigao pobjedonosni pogodak. U redovima Požege odlično je igrao Ivan Tomičić, kojemu je ova utakmica bila možda i najbolja kako igra za Požegu, a dobro mu je asistirao i vratar Ćosić. U subotu Požega u dvorani T. Pirc dočekuje momčad Broda, a prema najavama trenera Daria Anića od igranja rukometa oprostiti će se Ivan Balenović i Ivan Tomičić i to je razlog više da se u dvorani pojavi veći broj gledatelja i pozdrave ove rukometaše, a posebno Ivana Balenovića koji je dugo godina nosio dres RK Požega.

Tekst: J. Neferović Foto: arhivska fotografija