Nedjelja, 10 Travanj 2016 11:36

Očekivani poraz Slavonije

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL istok - 22. kolo -

MEĐIMURJE – SLAVONIJA 3:1

ČAKOVEC – Igralište stadion SRC Mladost. Gledatelja 100. Sudac Bruno Rišota (Koprivnica).

STRIJELCI: 1:0 – Petrović (16), 1:1 – Podobnik (71), 2:1 – Golik (84), 3:1 – Mesarić (87).

MEĐIMURJE: D. Šafarić, Šimunić (od 82. Mesarić), Kristić, Režić, Branilović (od 75. Marcijuš), Petrović, N. Šafarić, Vuk, Šimek, Golik, Ujlaki (od 65. Pintarić). Trener Mario Kovačević.

SLAVONIJA: M. Vasić, Jan Neruda, Josip Neruda, Plešić (od 84. Franjić), Včelik, Ivanović (od 68. Smojvir), Jakešević, Grbeš, Matić, Podobnik, Grgić (od 88. Karačić). Trener Marijan Bakula.

Prema očekivanju Slavonija je od ovog kola kod prvoplasirane momčadi lige Međimurja doživjela poraz. Može se zaključiti da "manje važni" igrači nisu razočarali i iako su igrali pod "mus" očito je da su neki trebali dobiti priliku i prije. No da ne bi ulazili u kompetencije uprave i struke utisak nije bio loš. Domaći su dosta rano došli do vodećeg pogotka. U 16. minuti strijelac za Međimurje je bio Petrović. Nakon toga Slavonija uspostavlja ravnotežu i na odmor se otišlo s vodstvom domaćih od 1:0. U drugom poluvremenu Slavonija je u 71. minuti preko Podobnika izjednačila rezultat i na obzoru se moglo naslutiti ugodno iznenađenje za navijače Slavonije. Međutim domaći nogometaši su u završnici utakmice uspjeli u samo šest minuta postići dva pogotka i utakmicu riješiti u svoju korist rezultatom 3:1.

Tekst: J. Neferović Foto: arhivska fotografija