Utorak, 22 Ožujak 2016 11:07

Osvojili dvije zlatne i jednu brončanu medalju

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

JUDO KLUB „JUDO KAN” POŽEGA NA „TUROPOLJSKOJ FRKI” -

VELIKA GORICA - U subotu 19. ožujka požeški džudaši Judo-Kan” sudjelovali su na Međunarodnom turniru „Turopoljska frka„ u Velikoj Gorici, koji je organizirao domaći Judo klub „Pinky” u tamošnjoj sportskoj dvorani. Na turniru je sudjelovalo 375 džudaša iz 31 kluba iz regije.

Za judo klub Judokan nastupilo je 6 džudaša od kojih su zlatnu medalju osvojile Angelica Legac i Dea Pečur, a brončanu medalju u kategoriji mlađih kadeta osvojio je Luka Radić.

„Judo-kan” osnovao sekciju u Slavonskom Brodu
Požeški „Judo klub” Judokan počeo je sa radom i u Slavonskom Brodu, a od mjeseca ožujka osnovana je sekcija koju vodi trener Miroslav Mandić. U subotnjem terminu brodski mališani počeli su s treninzima u osnovnoj školi Dragutin Tadijanović (Naselje Andrija Hebrang). U ponedjeljak 21. ožujka trenera Daneta Milobaru i predsjednicu kluba Irenku Milobaru u studiju Brodske televizije ugostio je poznati voditelj Josip Šebalj u emisiji „Sport plus” koji je emitiran u večernjim satima koja je Brođanima i svim gledateljima bliže prezentirala džudo kao sport i rezultate kluba.

Tekst: Vladimir Protić Foto: Judo klub "JUDO-KAN"