Četvrtak, 17 Ožujak 2016 10:57

OŠ Lipik ponovno pobjednik regije istok

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POLUZAVRŠNO DRŽAVNO PRVENSTVO REGIJE ISTOK ZA OSNOVNE ŠKOLE U MALOM NOGOMETU ZA DJEČAKE -

POŽEGA - Na poluzavršnom državnom prvenstvu ŠSD regije istok u malom nogometu za učenike 7. i 8. razreda, dječaci Osnovne škole Lipik ponovno su osvojili prvo mjesto i plasirali se na završno državno prvenstvo. Treba istaći da su učenici OŠ Lipik i prošle godine bili pobjednici regije istok i bili sudionici završnog državnog prvenstva u Poreču. Do sada ove IMG 2133godine na državno prvenstvo plasirale su se 4 ekipe iz Požeško slavonske županije. Mladi Lipičani su bili daleko najkvalitetnija momčad i zasluženo su osvojili prvo mjesto, jer su u obje utakmice pokazali najbolji nogomet, a to na neki način pretočili kroz rezultat. Natjecanje se održalo u dvorani T. Pirc u Požegi pod pokroviteljstvom grada Požege, a prvenstvo je otvorio zamjenik župana za društvene djelatnosti Požeško slavonske županije Ferdinand Troha.

Na poluzavršno državno prvenstvo regije istok su se plasirali: ŠSD Jagoda OŠ Jagoda Truhelka (Osijek), SŠK Mladost OŠ Vođinci (Vođinci), ŠSD Lipik OŠ Lipik (Lipik), ŠSD Plavi sokol OŠ Hugo Badalić (Slav. Brod).

Rezultati polufinale: SŠK Mladost (Vođinci) – ŠSD Jagoda (Osijek) (1:1) 4:2. penali.
ŠSD Lipik (Lipik) - ŠSD Plavi sokol (Slavonski brod) 5:1.
Utakmica za 3.- 4. mjesto: ŠSD Jagoda (Osijek) – ŠSD Plavi sokol (Slavonski Brod) 0:6
Utakmica za 1.- 2. mjesto: SŠK Mladost (Vođinci) – ŠSD Lipik (Lipik) 2:4.

 IMG 2142Redoslijed: 1. ŠSD Lipik, 2. SŠK Mladost, 3. ŠSD Plavi sokol, 4. ŠSD Jagoda.

Diplome sudionicima poluzavršnog državnog prvenstva regije istok te pobjedniku pehar uručio je tajnik ŠSS PSŽ Josip Neferović.

Sastavi ekipe ŠSD LIPIK: Igor Galko, Antonio Grgić, Nikša Grubišić, Josip Horvat, Ivan Keč, Tvrtko Krpan, Marko Miladinović, Paštrik Kuzhnini. Voditelj Vedran Kelemen.

Tekst: J. Neferović Foto: Alen Protić