Ponedjeljak, 14 Ožujak 2016 09:46

Rukometaši pred domaćom publikom pobijedili Slatinu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RUKOMET MUŠKI: 2. HRL - 16. kolo -

POŽEGA – SLATINA 30:24 (17:9)

POŽEGA – Dvorana T. Pirc. Gledatelja 150. Suci Jukić i Milaković (oba Osijek).

POŽEGA: Ćosić, Raguž 3, Grbeš, Vlašić, Kiš, Greganić 2, Balenović 1, Blagojević 9, Antunović, Tomičić 3, Grgurić 11, Gelenčir 1, Mršić, L. Farkaš, Franjić, Čuljak. Trener Dario Anić.

SLATINA: Krpačić 2, Hodak 1, Berkec 3, Nemet, Poje 1, Fotez, Hrgović 1, Dragojević 3, Čurić 9, Venus, Butorac 1, Janečić 2, Mataija, Pravda 1. Trener Dražen Venus.

Rukometaši Požege su nakon dosta dugo vremena izašli na parket dvorane T. Pirc u kompletnom izdanju. Nakon dosta dugo vremena u momčad se vratio Tomislav Raguž i svojom borbenošću podigao agresiju momčadi. Samo prvih desetak minuta gosti su uspjeli biti ravnopravan suparnik, a nakon toga utakmica je krenula u jednom smjeru. Dosta kombinatorike u igri Požege i rezultat se okrenuo u korist domaćina, bez obzira što je u prvom poluvremenu bilo dosta tehničkih grešaka, no u obrani se igralo jako dobro i te greške nisu bitno utjecale na rezultat. Na odmor se otišlo vodstvom Požege od 8 pogodaka razlike. U drugom poluvremenu dosta izjednačena igra, barem što se tiče pogodaka, iako su gosti u nekoliko navrata uspjeli smanjiti razliku na minus 5, jer je u momčadi domaćih igralo nekoliko mlađih igrača. U finišu utakmice Požega je ponovno "zagrizla" i vratila utakmicu u okvire rezultatske razlike iz prvog poluvremena. Kod domaće momčadi istakli su se Grgurić, Blagojević, Tomičić i Raguž.

Tekst: J. Neferović Foto: arhivska fotografija