Petak, 11 Prosinac 2015 10:55

Najavljen Malonogometni turnir Sv. Nikola

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

18.-20. PROSINCA -

PLETERNICA - U organizaciji malonogometnog kluba Pleternica u pleterničkoj školskoj dvorani OŠ Fra Kaje Adžića Pleterničanina po drugi puta održat će se malonogometni turnir Sveti Nikola povodom dana Grada Pleternice. Zbog zauzetosti dvorane povodom proslave organizacijski odbor odlučio je ove godine pomaknuti termin odigravanja na vikend 18.-20. prosinca. Turnir će trajati tri dana, igrat će se u večernjim terminima od 17 sati. Uplata za sudjelovanje je 350 kuna po ekipi, prijave se primaju do 17.12. do 18 sati nakon čega će u 19 sati u prostorijama škole uslijediti izvlačenje grupa. Nagrade su novčane, prva 3000 kuna, druga 1500, treća 750, četvrta 350.

Prošlogodišnji premijerni naslov brane hakleri Autoservisa Grga predvođeni legendarnim znalcem Tomislavom Topalovićem. Inače malonogometni klub Pleternica ušao je ove godine u 1. ŽNL u kojoj je furiozno startao i s dvije uvjerljive pobjede izbio na prvo mjesto elitnog županijskog ranga u futsalu.

- Teško je prognozirati bilo što jer smo ipak novi u ovom rangu i klub smo koji egzistira tek nekoliko godina no imamo dobre igrače koji na terenu pokazuju veliku želju za pobjedom, a u drugom kolu priključio nam se i igrač Sesveta Tomislav Valentić tako da smo bili vrlo uvjerljivi. Cilj nam je prve godine ostati u najvišem rangu i sakupiti što više bodova kako ne bismo strahovali oko eventualnog povratka u drugi razred. Ugodno je pogledati tablicu uz saznanje da smo u prvom kolu pobijedili prošlogodišnjeg prvaka. Ovim putem pozivam sve malonogometne klubove i sve zainteresirane ljubitelje malog nogometa a se odazovu na naš turnir - poručio je Antonio Gazilj predsjednik pleterničkog futsal županijskog prvoligaša.

Tekst: P. Čuljak Foto: Alen Protić arhivska fotografija (na slici organizator MNK Pleternica)