Utorak, 08 Prosinac 2015 18:18

Požežani pobijedili u Brodu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RUKOMET MUŠKI: 2. HRL - 10. kolo

BROD – POŽEGA 20:28 (11:14)

SLAVONSKI BROD – Sportska dvorana Brod. Gledatelja 100. Suci Baić i Šulekić (oba Novska).

BROD: Krznarić, Sertić, Okružnik, Borevković, Janjić 6, Dragičević, Rašić 4, Šarić 1, Didić, Poznanović, Duvnjak 6, Šutalo 2, Vuković 1, Vukoje, Rajič, Tolić. Trener Antun Županić.

POŽEGA: Ćosić, Greganić 3, Balenović 2, Blagojević 1, Kiš 5, Tomičić 9, Bubalo, Grgurić 8, Šimić, Koppi. Trener Dario Anić.

Rukometaši Požege su po običaju u ovom prvenstvu na početku utakmice igrali vrlo slabo i bez ideje pa je domaćin lako došao do prednosti od 4 – 5 pogodaka razlike. Tek od sredine prvog dijela utakmice rukometaši Požege su ozbiljnije zaigrali i to se vrlo brzo odrazilo na rezultat. Nakon minus pet u prvih 15 minuta utakmice Požega je do kraja prvog poluvremena došla na plus 3 (11:14). U tom periodu istakao se ponovno odlični vratar Goran Bubalo, koji je odličnim obranama dovodio domaće rukometaše do očaja. Nakon vodstva Požege u drugom poluvremenu domaći igrači su se predali, a Požega nije imala slabog mjesta u sedmorki na parketu i to se iz napada u napad potvrđivalo pogodcima u mreži domaćeg vratara. No i kada bi došli u priliku da poentiraju najveća prepreka im je bio vratar Požege Goran Bubalo, koji je pružio jednu od najboljih igara za Požegu od kada igra u redovima Požege. Uz Bubala vrlo dobro su igrali Tomičić i Grgurić.

Tekst: Josip Neferović Foto: Arhivska slika