Nedjelja, 06 Prosinac 2015 12:46

Prvo polaganje za pojaseve

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

JUDO KLUB KUTJEVO -

KUTJEVO – U subotu, 05. prosinca Judo klub „Kutjevo“ organizirao je svoje prvo polaganje za KYU pojaseve. Džudašice i džudaši su polagali za 8. KYU (bijelo-žuti pojas) te 7. KYU (žuti pojas). Program za bijelo-žuti pojas,uspješno su savladali Ivana Grgić, Ana Lučić, Helena Bobinac, Magdalena Grgić, Leo Štivić, Luka Karničnik, Matija Dražetić, Jakov Šipoš, Jona Šipoš, Gabrijel Galić, Lea Galić, Matej Grgić, Tomislav Križanović, Ivan Kljajić te Laura Pastierik.

Program za žuti pojas uspješno su savladali: Matej Franjić, Luka Radošević, Marija Lučić, Ivan Pastierik, Devid Voštog, Sara Antunović, Marina Maljur, Anđela Marković, Nina Barić, Danijel Šestak, Karlo Brkanović te Marijan Tadijal.

- Čestitam svim svojim džudašicama i džudašima na uspješnom polaganju jer smatram da je to jedan od najvećih i najbitnijih dana u judo godini. Svaka razina pojasa za sobom povlači i dodatnu odgovornost i prema sebi ali i prema drugima. Vjerujem u svoje borce i ponosan sam na njih, ali nas očekuje još puno truda i puno rada kako bi u sljedećoj godini nastavili sa izvrsnim rezultatima te opravdali današnje polaganje – istakao je trener Judo kluba „Kutjevo“, Hrvoje Prevolšek.

Tekst: Vladimir Protić Foto: Judo klub Kutjevo